Esteu aquí

ÀREA DE LLEURE, ZONA D’ACAMPADA I REFUGI DE SANT ANTONI I SANTA BÀRBARA

L’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d’Ulldemolins acull una àrea de lleure equipada amb barbacoes i taules de pícnic, una zona d’acampada per vehicles camperitzats i tendes i, un refugi de muntanya. Es troba a 700 metres d'alçada i és un punt de partida de diverses rutes cap a llocs tan emblemàtics com el Toll de l'Ou, el Congost de Fraguerau, les Cadolles Fondes o Margalef. A l'espai de rutes hi trobareu més detalls.

 

Zona d’acampada i de caravanes

L’entorn de l’ermita disposa d’una àmplia esplanada per pernoctar-hi amb caravanes o plantar-hi tendes. L’accés amb vehicle és per una pista que passa per darrere del refugi.

A l’àrea de lleure propera a la zona d’acampada hi ha taules, barbacoes, piques i lavabos per a l’ús de les persones que hi estiguin acampades o que hi pernoctin.

 

El refugi

Des de l’any 2007, l’ermita disposa d’una edificació amb diversos espais habilitats com a refugi de muntanya. Aquesta construcció, annexa a la mateixa ermita, es divideix en una sala d’estar, cuina i menjador comunitari equipat amb una llar de foc, taules, bancs, pica i dues cuines de gas amb estris per gestionar-se autònomament les menjades. Una altra sala important del refugi és l’habitació compartida; la sala més superior de l’edifici és on s’hi ubiquen àmpliament quatre lliteres de fusta amb 24 matalassos amb funda i coixins. I finalment, l’equipament disposa de dos vàters, dues dutxes amb aigua calenta i pica al costat del menjador.

La casa no està connectada a la xarxa elèctrica però disposa d’un subministrament bàsic gràcies a la instal·lació de plaques solars.

Dins del servei de refugi es poden gaudir d’àpats (esmorzar, mitja pensió o pensió completa) a concretar amb antelació.

 

Condicions de reserves

L'horari de recepció s’ha d’acordar prèviament si no es realitza durant l’horari d’atenció al públic (aquest varia segons la temporada, cal consultar-ho a la pàgina web o al perfil d’Instagram @la_somereta).

Es cobrarà una paga i senyal a través de transferència bancària i no retornable si es cancel·la en menys de 7 dies d’antelació. En el moment de marxar de la casa es liquidarà, en efectiu, el percentatge restant dels serveis gaudits.

A partir de les 23h es respectarà el silenci absolut a totes les instal·lacions.

No s'admeten animals de companyia dins de la casa.

Cal reservar qualsevol servei a través del telèfon 722 29 75 52 o per correu a info@lasomereta.cat 

Ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara

43363 - Ulldemolins

T. 722 29 75 52

info@lasomereta.cat

www.laportadelcongost.cat

@la_somereta

Ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara

43363 - Ulldemolins

T. 722 29 75 52

info@lasomereta.cat

www.laportadelcongost.cat

@la_somereta